Με την περιήγηση σας στο margaritari.gr αποδέχεστε αυτόματα την χρήση cookies για την ευκολία και βελτίωση των διαδικτυακών αγορών σας. Μάθε περισσότερα

Κατασκευή και επισκευή κοσμημάτων

Δημοσιεύθηκε από margaritari 22/03/2014 0 Σχόλιο(α)

 

Για όλες τις γυναίκες που αγαπούν τα μαργαριτάρια και τα μοναδικά κοσμήματα, μπορούμε να επιλέξουμε μαζί το χρώμα, το μέγεθος και το σχήμα πού σας αρέσει σε μαργαριταριτάρι, πολύτιμη ή ημιπολύτιμη πέτρα, για να την προσαρμόσουμε σε οποιοδήποτε σχέδιο μας έτσι ώστε να δημιουργήσουμε μαζί το μοναδικό- προσωπικό σας κόσμημα ! ! !

 

Η ανεξάντλητη ποικιλία σχεδίων σε χρυσό ή λευκόχρυσο Κ14 - Κ18 - Κ22 σε συνδυασμό με την τεράστια ποικιλία σε μαργαριτάρια - πολύτιμους ή ημιπολύτιμους λίθους δίνει την δυνατότητα στους έμπειρους σχεδιαστές μας να δημιουργήσουν μοναδικά κοσμήματα που εκφράζουν το ιδιαίτερο στύλ σας ! ! !

 

Επίσης για τους λάτρεις των κοσμημάτων με μαργαριτάρια θα μπορούσαμε να αναλάβουμε την ανακατασκευή ή επισκευή οποιουδήποτε κοσμήματός σας με μαργαριτάρι. Στείλτε μας e-mail στο info@margaritari.gr μαζί με την φωτογραφία του κοσμήματος που επιθυμείτε να ανακατασκευάσετε ή επισκευάσετε και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

 

 

ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ

Όλα τα κοσμήματα συνοδεύονται με το ειδικό καρτελάκι Guarantee

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Δωρεάν αποστολή αυθημερόν για παραγγελίες έως τις 16:00

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΔΩΡΟΥ

Όλα τα κοσμήματα συνοδεύονται σε δική μας συσκευασία δώρου

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Σε 14 ημέρες από την παραλαβή με επιστροφή χρημάτων