Επιστροφές προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, χωρίς να υποχρεούστε να μας γνωστοποιήσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους, μαζί με τη συσκευασία τους και τα έγγραφα που τα συνοδεύουν (απόδειξη αγοράς, εγγύηση κ.τ.λ.). Για επιστροφές προϊόντων επικοινωνήστε μαζί μας πρωτύτερα τηλεφωνικά στο 211 800 6800 ή στο mail: [email protected].

Επίσης έχετε τη δυνατότητα αλλαγής του προϊόντος εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του με οποιοδήποτε άλλο κόσμημα της αρεσκείας σας, ίδιας αξίας με το πρώτο ή μεγαλύτερης.

Σε κάθε περίπτωση όμως, επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής κι επιστροφής του προϊόντος που αντικαταστάθηκε (8,00€).

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο αν:

1. Το ειδικό καρτελάκι της εταιρείας Margaritari.gr (Guarantee) δεν έχει αφαιρεθεί από το κόσμημα ή καταστραφεί με τον οποιοδήποτε τρόπο.

2. Το προϊόν δεν έχει φορεθεί περαιτέρω της δοκιμής.

3. Το προϊόν βρίσκεται μέσα στη συσκευασία του και στην κατάσταση που σας παραδόθηκε.

4. Επιστραφούν όλα τα συνοδευτικά του προϊόντος όπως κουτί, εγγύηση, δελτίο αποστολής και απόδειξη αγοράς καθώς αποτελούν μέρος του προϊόντος.

5. Είναι καλά συσκευασμένο ώστε να μην υποστεί φθορές κατά τη μεταφορά του.

Κοσμήματα που επιστρέφονται και δεν πληρούν τους παραπάνω όρους και προϋποθέσεις επιστροφής προϊόντων δεν θα γίνονται δεκτά και θα επιστρέφονται στον παραλήπτη με δική του χρέωση.

Σε περίπτωση επιστροφής κάποιου προϊόντος και μη αντικατάστασής του με κάποιο άλλο, η εταιρία θα καταβάλλει το ποσό της παραγγελίας σας εντός 14 εργάσιμων ημερών από τη μέρα παραλαβής του στον τραπεζικό σας λογαριασμό, υποδεικνύοντάς μας απλώς το IBAN του λογαριασμού σας. Από το ποσό που θα κατατεθεί στο λογαριασμό σας θα αφαιρεθούν τα έξοδα αποστολής και επιστροφής της παραγγελίας σας (8,00€).

Κοσμήματα τροποποιημένα όσον αφορά το σχέδιο, το μέγεθος, το μήκος κτλ. σύμφωνα με εντολή του πελάτη δεν επιστρέφονται.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Πως επιστρέφω το προϊόν που αγόρασα;

Εφόσον θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν που έχετε παραλάβει, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο 211 800 6800 ώστε να σας καθοδηγήσουμε για τη διαδικασία επιστροφής.

Κατά την αποστολή των κοσμημάτων, στέλνετε το δέμα σας με ACS χρέωση παραλήπτη κι έπειτα το κατάστημα θα επιστρέψει ολόκληρο το ποσό που έχετε καταβάλει  κατά την αγορά σας, αφαιρώντας τα έξοδα των μεταφορικών 8,00€ (αποστολή & επιστροφή). Τα χρήματα θα καταβληθούν σε προσωπικό λογαριασμό που μας έχετε υποδείξει έπειτα από επικοινωνία με την εταιρεία μας.

Πώς θα πάρω πίσω τα χρήματά μου;

Η επιστροφή των χρημάτων σας εξαρτάται από τον τρόπο πληρωμής που είχατε επιλέξει. Αν είχατε προπληρώσει την παραγγελία σας με PayPal, μόλις παραλάβουμε πίσω τα προϊόντα θα γίνει η επιστροφή των χρημάτων σας στο λογαριασμό σας στο PayPal. Αν είχατε προπληρώσει με πιστωτική κάρτα, με την άφιξη των προϊόντων στο κατάστημά μας, ακυρώνεται η χρέωση της κάρτας σας και τα χρήματα πιστώνονται στον λογαριασμό σας. Ωστόσο, αν είχατε επιλέξει αντικαταβολή ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και στις 2 περιπτώσεις είναι απαραίτητο να μας υποδείξετε το IBAN του λογαριασμού σας όπου και θα πιστωθούν τα χρήματα των προϊόντων που επιστρέφετε εντός 14 εργάσιμων ημερών.

Πόσα χρήματα θα μου επιστραφούν;

Το ποσό που θα πιστωθεί στο λογαριασμό σας θα είναι όλο το ποσό που έχετε πληρώσει για τα κοσμήματα πλην των αρχικών εξόδων για τα μεταφορικά (4,00€) και των εξόδων για την επιστροφή των προϊόντων (4,00€) στην εταιρεία μας. Συνολικά δηλαδή σας επιστρέφεται όλο το ποσό πλην του ποσού που αντιστοιχούν στα μεταφορικά (8,00€).

ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ

Όλα τα κοσμήματα συνοδεύονται με το ειδικό καρτελάκι Guarantee

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Δωρεάν αποστολή αυθημερόν για παραγγελίες έως τις 16:30

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΔΩΡΟΥ

Όλα τα κοσμήματα συνοδεύονται σε δική μας συσκευασία δώρου

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Σε 14 ημέρες από την παραλαβή με επιστροφή χρημάτων