Με την περιήγηση σας στο margaritari.gr αποδέχεστε αυτόματα την χρήση cookies για την ευκολία και βελτίωση των διαδικτυακών αγορών σας. Μάθε περισσότερα

Αποστολή προϊόντων

Λόγω COVID-19 και των περιοριστικών μέτρων που έχουν επιβληθεί εξαιτίας του, οι εταιρίες courier έχουνε έρθει αντιμέτωπες με εξαιρετικά μεγάλο όγκο αποστολών.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα αποστέλλει όλες τις παραγγελίες αυθημερόν, ωστόσο υπάρχουν καθυστερήσεις στις παραδόσεις των courier οι οποίες σε ορισμένες περιπτώσεις, ανάλογα με την περιοχή, είναι σημαντικές.

Ενδεικτικά οι παραγγελίες με αντικαταβολή αποστέλλονται με ACS εντός 2 ημερών και 7 ήμερη παραλαβή, ενώ όλες οι προπληρωμένες παραγγελίες (άνω των 50€) αποστέλλονται αυθημερόν με DHL και ολιγοήμερη παραλαβή σε μεγάλα αστικά κέντρα. (Αθήνα, Βέροια, Βόλος, Δράμα, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Καβάλα, Καλαμάτα, Καρδίτσα, Καστοριά, Κατερίνη, Λάρισα, Μύκονος, Ναύπλιο, Ξάνθη, Πάτρα, Ρόδος, Τρίκαλα, Χαλκίδα, Χαλκιδική, Χανιά)

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την υπομονή σας σε αυτή την δύσκολη συγκυρία που διανύουμε.


ΕΛΛΑΔΑ

Τα έξοδα αποστολής της παραγγελίας σας εντός Ελλάδας είναι ΔΩΡΕΑΝ ανεξαρτήτως αξίας της παραγγελίας σας.

Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, από την εταιρεία ταχυμεταφορών ACS.

Η εκτέλεση της παραγγελίας σας στο σύνολο της και η παράδοση των εμπορευμάτων θα διενεργηθεί, το αργότερο εντός 1 - 3 εργάσιμων ημερών, με εξαίρεση σπάνιων περιπτώσεων μη διαθεσιμότητας των προϊόντων.

Στη σπάνια περίπτωση που η περιοχή που διαμένετε δεν εξυπηρετείται από το δίκτυο της ACS  (δυσπρόσιτη περιοχή) το Margaritari.gr θα αποστείλει την παραγγελία σας στο κοντινότερο κατάστημα ACS της περιοχής σας για να το παραλάβετε οι ίδιοι πάλι με δωρεάν έξοδα μεταφορικών για εσάς. 

Αν βρίσκεστε σε δυσπρόσιτη περιοχή και επιθυμείτε παράδοση στην τοποθεσία σας, τότε μόνο υπάρχει χρέωση μεταφορικών 10 ευρώ.

Μπορείτε να ελέγξετε στην ιστοσελίδα της ACS εάν η περιοχή σας είναι δυσπρόσιτη.

https://www.acscourier.net/el/search-areas

(ΔΠ) = Δυσπρόσιτη περιοχή

(ΔΧ) = Δυσπρόσιτη περιοχή χωρίς χρέωση

Θα είστε ενημερωμένοι για την εξέλιξη και αποστολή της παραγγελίας σας, αφού με την αποστολή της θα δεχτείτε E-mail με τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας σας.


ΚΥΠΡΟΣ

Η επιβάρυνση για την αποστολή της παραγγελίας σας στην Κύπρο είναι 17€.

Η αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται αυθημερόν με εξαίρεση σπάνιων περιπτώσεων μη διαθεσιμότητας των προϊόντων. Η παράδοση των εμπορευμάτων θα διενεργηθεί το αργότερο εντός 10 εργάσιμων ημερών.

Για χιλιομετρικές αποστάσεις άνω των 20 χιλιομέτρων από πόλεις που υπάρχει έδρα ταχυμεταφορέα ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον καθυστέρηση στην παράδοση.

Θα είστε ενημερωμένοι για την εξέλιξη και αποστολή της παραγγελίας σας, αφού με την αποστολή της θα δεχτείτε E-mail με τον κωδικό αποστολής της παραγγελίας σας.
ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ

Όλα τα κοσμήματα συνοδεύονται με το ειδικό καρτελάκι Guarantee

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Δωρεάν αποστολή αυθημερόν για παραγγελίες έως τις 16:30

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΔΩΡΟΥ

Όλα τα κοσμήματα συνοδεύονται σε δική μας συσκευασία δώρου

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Σε 14 ημέρες από την παραλαβή με επιστροφή χρημάτων