Με την περιήγηση σας στο margaritari.gr αποδέχεστε την χρήση cookies για την ευκολία και βελτίωση των διαδικτυακών αγορών σας.

Η εταιρεία


Η εταιρεία εδρεύει στη πόλη της Καβάλας και ασχολείτε από το 1988 αποκλειστικά με τη κατασκευή και χονδρικό εμπόριο κοσμημάτων με μαργαριτάρια και πολύτιμους - ημιπολύτιμους λίθους.


Δημιουργήσαμε το margaritari.gr το 2009 σε μία προσπάθεια να δείξουμε τα κοσμήματά μας απευθείας στο ευρύ κοινό.


Τα τελευταία χρόνια το margaritati.gr είναι το μοναδικό στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου με κάθετη μορφή. Εισάγει απευθείας μαργαριτάρια από συνεργαζόμενες φάρμες μαργαριταριών στην Ιαπωνία και Αυστραλία. Κατόπιν στα ιδιόκτητα εργαστήριά της το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό σχεδιάζει, δημιουργεί και κατασκευάζει μοναδικά κοσμήματα που θα βρείτε άμεσα διαθέσιμα στο ηλεκτρονικό κατάστημα, σε μία ποικιλία 1.600 περίπου μοναδικών σχεδίων.


Η τεράστια ποικιλία κοσμημάτων από μαργαριτάρια Fresh Water Pearl, Q.T.V. Akoya Pearl, South Sea Pearl, πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους, οι ανταγωνιστικές τιμές, η άριστη εξυπηρέτηση, καθώς επίσης το όνομα και η εγγύηση από το margaritari.gr, που καλύπτει όλα τα κοσμήματα, δίνουν το έναυσμα για μία δυναμική - εξειδικευμένη παρουσία στο ηλεκτρονικό εμπόριο κοσμημάτων.


Διεύθυνση: Βενιζέλου 11-15, Τ.Κ. 65302, Καβάλα (4ος Όροφος)

Τηλ.: +30 211 800 6800

E-mail: [email protected]